AKTUELNO

Kako je naveo zato su i zavrsili tamo gde im je mesto - na smetlistu istorije.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je danas da svačiji rad u politici ocenuju građani, a da je rad Demoratske stranke u Beogradu ocenjen tako što su na izborima dobili dobili 2.25 odsto ili 18 266 glasova.

- Na gluposti koje je danas izneo 'Gradski odbor' samo na papiru postojeće Demokratske stranke mogu samo da kažem da svačiji rad u politici mogu da ocene samo građani. A rad tog političkog interesnog preduzeća na izborima za grad Beograd ocenio je narod tako što su dobili 2.25 odsto ili 18 266 glasova. Tačno toliko žena i muškaraca Lutovac i kompanija su uspeli da prevare. Mnoge od njih poslednji put -  izjavio je Vesić.

Toliko o kredibilitetu, rekao je zamenik gradonačelnika i dodao da kada je reč o činjenicama one su te da gradski prevoz mora da se plaća i plaćaće ga svi, bez izuzetka "šta god pričali politički prevaranti i demagozi".

- A kada pričamo o kazni, zločin koji je sada nepostojeća DS izvršila prema Beogradu od zaduživanja od skoro 1.2 milijardi evra, do nameštenih tendera i Izgradnje najskupljeg mosta u Evropi u istoriji politike niko nece moci da ponovi. Za svaku krađu su imali vremena, ali se nisu setili podignu spomenik Zoranu Đinđicu ili da zavrse Muzej savremene umetnosti ili Narodni muzej. To njih nije interesovalo - ukazao je Vesić.

Kako je naveo zato su i zavrsili tamo gde im je mesto - na smetlistu istorije. Gradski odbor DS saopštio je prethodno da su postavljanje prepreka, razgradnja sistema i zaobilaženje zakona načini postupanja zamenika gradonačelnika, a da je za funkcionisanje gradskog prevoza potrebna studioznost i ozbiljnost.

#Goran Vesić

'